holdtyper

Her finder du en oversigt over de holdtyper vi tilbyder. Som udgangspunkt kan alle hold tilpasses alle niveauer, men for reformer anbefaler vi at man starter med Reformer Classic, hvis man aldrig har prøvet reformer før.

Reformer Classic

På reformer classic timen styrkes hele kroppen ud fra de klassiske pilates principper – dvs. koordination, styrke, balance og koncentration –  i et roligt tempo og med fokus på vejrtrækningen. Instruktøren guider og hjælper gennem hele timen, så der er styr på teknikken og der vil være fokus på vejrtrækningen. Selvom tempoet er roligt, er der stadigvæk mulighed for sved på panden og masser af muskelaktivitet.

Reformer balle/lår

 På denne time arbejder vi primært med den nederste del af kroppen. Du vil dog stadigvæk aktivere din core, da al træning på
reformer maskinen involverer coren. Det er alle kendte øvelser, men sat sammen på en enkelt time, garanterer vi, at du vil mærke dine baller og lår, når du går herfra..

Reformer mave/core

Denne time koncentrerer sig, som titlen antyder, om vores core (muskelkorsettet omkring mave/ryg). Der arbejdes i dybden med at aktivere coren på den korrekte måde i alle bevægelser. En time som ikke efterlader nogen tvivl om, at man er udstyret med et muskelkorset.
Denne time anbefales især, hvis man er ny i reformer træning og gerne vil mestre pilatesteknikken.

Reformer Fit

På reformer fit timen kan der være mere fokus på pulstræning bl.a. ved hjælp af jumpboard. Belastningen er ofte lidt højere end på classic timen, og der er mere flow i øvelserne, dog uden at miste fokus på teknik og vejrtrækning. Timen er for alle, som har erfaring med reformermaskinen. 

Yin Yoga

Dybe lange stræk i siddende og liggende stillinger i afdæmpet belysning og med stille afslappende musik. Det lyder nemt, men at ”være med sig selv” i et stræk i 3-5 minutter er ikke let, til gengæld er belønningen stor, når du går fra timen med ro i krop og sind. Vi bruger yogablokke, yogastropper og små bold til at understøtte og øve strækket.

Måtte pilates

Klassisk måtte pilates med fokus på koordination, styrke, balance, vejrtrækning og koncentration. Der bliver ofte brugt redskaber, som pilates ring, Redondo bold og foam roller for variation af øvelserne. Selvom øvelserne foregår på måtten og uden vægte, er der rigelig mulighed for at udfordre kroppen i disse øvelser.

Find alle holdtyper på vores holdplan og book hold her