Praktisk information

Praktisk information

Husk at vi er til for vores medlemmer, så spørg endelig hvis du er i tvivl om et eller andet. Vi modtager gerne ris og ros og er altid åbne for en snak om holdtyper, træningstider osv.

Hvis du aldrig har prøvet træning på reformer før, anbefaler vi at du starter på en reformer classic. Kom gerne 5 minutter før holdstart og gør instruktøren opmærksom på, at det er din første reformer time.

Kom gerne omklædt. Der er ikke mulighed for bad efter træningen, men der er et lille toilet, hvor det er muligt at klæde om.

Al træning foregår iført sokker – gerne Toesocks, som kan købes i studiet til kr. 125,00 og betales via Mobilepay. Toesocks anbefales, da de har skridsikker bund.

Du træner på eget ansvar så følg de instruktioner som instruktøren giver og spørg endelig, hvis du er i tvivl.

Fortæl ligeledes instruktøren, hvis der er særlige hensyn vi skal være opmærksomme på.

Når vi er i studiet, skal mobilen være på lydløs.

Træn i tøj du kan bevæge dig i, men ikke for løst tøj og tøj med snore, når det drejer sig om reformer træning.

Der er måtter, tæpper, yogablokke, yogapøller og yogastroppe til rådighed, men du er selvfølgelig velkommen til at medbringe dit eget udstyr.

Der er fri parkering i forbindelse med studiet.

Løbende abonnement giver adgang til fri træning på alle hold på alle tidspunkter. Beløbet trækkes automatisk en gang om måneden via det betalingskort, som du har oplyst. Der er ikke oprettelsesgebyr og abonnementet kan opsiges senest 30 dage inden næste opkrævning. Husk at ændre oplysninger, hvis du får nyt betalingskort.

Klippekort (10 klip) giver adgang til 10 x holdtræning og trækkes ved booking på hold. Klippekortet har en løbetid på 6 mdr. Klippekortet er personligt og kan ikke bruges af andre.

Det er muligt at købe et klip, hvis man f.eks. vil have en gæst med til træning.

 Vi forbeholder os ret til at ændre priser og medlemsvilkår, som vil blive varslet i god tid (30 dage) via hjemmeside og mail.

Holdtræning bliver aflyst ved mindre end 4 deltagere og holdplanen og instruktør på holdet kan ændres ved sygdom og lign. Der kan forekomme ændringer i holdplanen i forbindelse med ferie og helligdage.

Afmelding af bookede hold skal ske senest 3 timer før hold start. Ved for sen afmelding vil der blive opkrævet et ”no show” gebyr på kr. 25,00 ved abonnementsordning. Ved klippekortsordning trækker vi dit klip.

Det er muligt at sætte sit abonnement i bero mod et gebyr på kr. 50,00. Bero perioden skal være over 14 dage og ikke mere end 60 dage. Bero skal meddeles vi mail.

afmelding til holdtræning skal ske via hjemmesiden og ikke via mail eller sms. 

Dine personlige oplysninger behandles fortroligt. Vi benytter os af bookingsystemet GECKO Aps, Århus som selvfølgelig GDPR lovgivningen.

Kom gerne 5 minutter inden holdstart, omklædt og medbring gerne en drikkedunk.  

Har du spørgsmål til medlemskab, arrangementer eller lignende, så tøv ikke med at kontakte os