Handelsbetingelser

Her findes en samlet oversigt over handelsbetingelser, der gør sig gældende ved køb hos Reformerfit.

Betalingstyper

Der kan betales med Dankort /Visa Dankort og Mastercard.

Afbudsregler

Afbud til hold skal ske seneste 3 timer før holdstart, og afbud er kun gældende hvis det foretages i bookingsystemet. Afbud via telefon eller lignende tæller ikke som gyldigt afbud (heller ikke selvom det er mere end 3 timer til holdstart).

Meldes der afbud med mindre end 3 timer til holdstart refunderes klip/betalingen ikke.

Ferie/Lukket

Der kan forekomme lukkedage i ferieperioder eller ved særlige begivenheder i nærmeste familie, hvor det ikke er muligt at finde undervisningsafløsere. Der ydes ingen kompensation ved lukkedage.

Betaling

Ved køb af ydelser via Reformerfit trækkes betalingen straks efter købet. Ydelser dækker alle former for klippekort, abonnementer og enkelte timer, der tilbydes til kunderne på reformerfit.dk/medlemskab.

Fortrydelsesret / Refundering

Der ydes ingen fortrydelsesret på køb af ydelser hos Reformerfit.

Såfremt afbudsreglerne overholdelse og pladsen afmeldes senest 3 timer før holdstart, vil der ikke blive trukket klip fra klippekort.

Ved opsigelse af abonnement gælder opsigelsesreglerne løbende måned + en måned. Ved opsigelse af abonnement er det ikke muligt at få refunderet den sidste periode af medlemskabet.

Resterende klip på udløbne klippekort overføres ikke, men går tabt efter udløbsdato. Klippekort er ligeledes personlige og kan ikke overføres til eller benyttes af andre.

Klippekort

Klippekort er gyldige i 6 måneder fra købsdatoen.

Klippekort er personlige og kan hverken deles med andre eller overdrages til andre. Resterende klip på udløbne klippekort refunderes ikke og kan ikke overføres til nyt klippekort eller andre. Det er ens eget ansvar at få benyttet klippekort inden udløbsdatoen, og der notificeres ikke om nærmende udløbsdato fra Reformerfits side.

Levering

Klippekortet, abonnementer, enkelt timer og events købes online og kan benyttes til booking straks efter købet.

Automatisk trækning / Abonnementer

Abonnementer er personlige og kan ikke deles eller overdrages til andre. Abonnementer betales løbende fra valgte betalingskort, og er gældende indtil det opsiges af kunden. Ved opsigelse er reglerne løbende måned + en måned. Abonnement dækker alle holdydelser hps Reformerfit, men dækker ikke events og personlig træning.

Kvittering

Der fremsendes kvittering på e-mail ved:

• indgåelse af aftale

• ved automatisk trækning

• ved fejlet trækning

• ved ændring af betalingskort

• ved opsigelse af abonnementet

Ændring af betalingskort

Det er til en hver tid kundens ansvar, at det korrekte og gyldige betalingskort er angivet i systemet. Betalingskortet skiftes ved at logge ind på booking/eventsystemet og trykke på ”Klik her for at se dine klippekort / abonnementer”.

Vær opmærksom på at en opsigelse af betalingskortet ikke er en opsigelse af det løbende abonnement.

Automatisk trækning

Første betaling trækkes på købsdatoen af ydelsen i forbindelse med indgåelsen af aftalen – herefter trækkes prisen for abonnementet automatisk en gang om måneden ved ny abonnementsperiode start (er abonnementet indgået d. 10. i måneden, vil betalingen fremadrettet trækkes d. 10. i måneden til ny abonnementsperiode start).

Bero & Opsigelse

Systemet har ikke en bero funktion. Ønsker man at holde pause med abonnementet, skal aftalen blot opsiges via bookingsystemet.

Man kan efterfølgende, vælge at købe et nyt abonnement med det samme og sætte den ønskede startdato under købet.

Generel opsigelse af abonnement foregår via booking/eventsystemet. Klippekort kan ikke opsiges.

Vær opmærksom på at en opsigelse af betalingskortet ikke er en opsigelse af det løbende abonnement.